Digitalisering!

23 01 2022

Helt oväntat kom en önskan – från Saga Egmont – om att få göra e-böcker av samtliga romaner. Något jag då och då har funderat över att åstadkomma, men inte kommit till skott. Det finns så mycket att ägna sig åt, så många nya texter att skriva och skriva om och om igen.
Men, nu blev det digitalt boksläpp. Den 19 januari fanns titlarna på alla bok-appar, på Biblio och till försäljning. Roligt! Hur man sedan får läsare, det vet jag inte, varken bokhandel eller bibliotek kan ju skylta upp med böckerna. Bara att jobba på med att lära sig digitala kanaler!
Du som läser, hjälp gärna till att sprida att till exempel ”klassikerserien” Mareld-Bäring-Sjörök går att läsa igen! Så många har frågat, de tog slut förutom till låns för över tjugo år sedan. Jag är inte ute efter att bli rik, jag har pension nu. Men att bli läst! Just de tre kustromanerna byggde på en oherrans massa intervjuer och arkivforskning.

Paus i skrivande och hummerfiske, i höstas. Kiddön i bakgrunden.

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: