Boksläpp

12 04 2019

Lagom till påsk finns min nya roman tillgänglig. Första kapitlet om hon som mest går vilse, det heter nämligen Ägg (inte hönsägg).  Jag gjorde e-boken särskilt billig (ca 70:-) så att biblioteken ska kosta på sig den.

Processen med all renskrivning, omskrivning, korr, omslag osv tog ungefär ett halvår. Nästa gång ska jag redogöra lite mer från de olika momenten. Vet inte om man generellt inser att det kan ta lika lång tid att bygga en bok som att bygga ett hus! Eller, att det är lika många inblandade – man behöver till exempel fackgranskare, korrekturläsare, omslagsformgivare, och provläsare. Det vill säga: sin egen redaktion.
Så läs inte för fort när du hittar en bok du trivs med att läsa! Handlingen – hur går det för henne/honom? – den är långtifrån allt!

GLAD PÅSK!

 

20190411_190423.jpg


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: