Äntligen!

26 06 2013

Äntligen – är ett viktigt ord i min nya roman som alltså äntligen är klar. Och som förhoppningsvis får heta ”Grundstött”, det vet jag senare i processen. Så nu ska sommaren bli en tid för kortare texter, och för att då och då utöka min hemsida och skriva blogg. Men vänta dig inga dagliga kommentarer om tillståndet i världen,  jag tror det snarare blir spridda tankar i kortprosaform.

Ha en fin sommar, du också, med stora doser vila!


Åtgärder

Information

Ett svar

25 07 2015
Lotta Landerholm

Hej Ingalill … tid går … Roligt med boken med Kiddön på framsidan. Själv städar jag pärmar, och har just kommit fram till skrivkurs 1992. Slänger med vemod, och känner fortfarande stor tacksamhet för all hjälp du gav! Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: