”Vinter”jobb

16 12 2015

IMG_1120Efter ett intensivt år med att framställa, trycka och sälja in boken om Kiddön börjar jag ta tag i annat. Kiddön-projektet fick en oväntad förlängning: vi fick motta ett pris från helt okänt håll: ”Kungliga Gustav Adolfs Akademien för svensk folkkultur”. Därmed en tur till Uppsala slott för galamiddag och utdelning, och tack vare priset en procedur med nya offerter och nytryck och ännu en säljrunda. Jag hann lagom med några julmarknader innan jag drog iväg till mitt deltidsboende på La Gomera. Sedan 18 år nu, fast förstås i varierande omfattning.
Här skriver jag, och läser. Tre manus har jag varit redaktör för i år, bland annat för Jenny Forsbergs roman om tsunamin, som vi båda började samtala om härnere redan förra vintern.
Och så simmar jag förstås, och vandrar, och äter alla fräscha grönsaker och frukter som odlas här. Till och med i bokhandeln ställer ägaren fram från sina marker: just nu carambole och maracuja (en variant av passionsfrukt)


Åtgärder

Information

Ett svar

9 12 2017
katinkabillelindahl

Hej Ingalill! Sitter hemma hos goda vännerna Ingrid och Rolf i Kungshamn (Fisketångens varv) och kom att prata om skrivande, eftersom jag skriver på min andra roman och planerar en Bohusläns Bokmässa tillsammans med några andra bohusländska författare. Det vore roligt att få din epostadress och om du är med på Facebook vill jag gärna bli din vän.
Jag har en blogg http://www.katinkabloggen.se samt http://www.katinkabille.se och finns på Facebook. Rolf och Ingrid hälsar!
Katinka Bille Lindah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s




%d bloggare gillar detta: